namastien@gmail.com

Slow Flow yoga

Slow Flow is een vloeiende en rustige vorm van yoga. De flow van de ademhaling vormt de basis voor de zachte dynamiek van deze les. Licht en creatief werk je in een langzaam tempo toe naar een opbouw van kracht, balans en een verbeterde focus. Je zult je opgeladen voelen en ook de energie door je lijf voelen stromen.

Yin meditatie

Yin yoga is een verstillende rustige vorm van yoga waarbij het bindweefsel wordt aangesproken. Bindweefsel zit tussen je spieren en pezen en blijven zo soepel. Bovendien heeft yin yoga een diep stimulerende, kalmerende en ontspannende werking. De liggende en zittende houdingen worden langer aangehouden dan in andere yogavormen en heeft een uitermate heilzaam effect op je organen, immuunsysteem, spieren, gewrichten, meridianen en op je geest. Meditatie en een bodyscan zijn een onderdeel van de les. Je lijf en geest en ook je ademhaling worden soepeler en rustiger! Het werkt enorm kalmerend voor je zenuwstelsel.

Active Flow

Actieve vorm van yoga afgewisseld met rustige momenten zodat lichaam en geest aandacht krijgen. Vinyasa's komen hier ook voorbij. Alle houdingen in een flow en altijd op jouw ademhaling. We starten altijd met een meditatie en eindigen in savasana, de eindontspanning.


Yoga Nidra

Slaap van de yogi's. Een uur yoga nidra kan geijk staan aan 4 uur diepe slaap. Je lijf en geest herstellen zich van diepe indrukken en je wordt meegenomen in een diepe meditatie. Je mind komt tot rust (hersenactiviteit vermindert)en na afloop voel je je uitgeruster en ervaar je minder stress of het gevoel van alles te 'moeten'. Het kalmeert bovendien de zenuwen. Een bodyscan is onderdeel van deze les. Deze vorm van yoga bied ik apart als event aan.


Mind-walk

Een combinatie tussen wandelen en yoga in de natuur. We gaan naar een mooie plek om samen afwisselend stil te zijn aan de hand van een mooi thema. Door middel van yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie even teruggaan naar je kern. Samen bewegen en ook stil te zijn. De energie te voelen. Wat dient zich aan? Opladen door de natuur. Er is ook ruimte dit te bespreken of even na te praten over jouw ervaring. Alles is goed. Ervaar het zelf.
Werkrust Online

Online-yoga voor bedrijven.

Het is van essentieel belang dat mensen lekker in hun vel zitten op de werkvloer. Uit onderzoek is gebleken dat yoga en meditatie werkstress en de kans op burn-out aanzienlijk verminderen.

Tijdens mijn online Werkrust-sessies laat ik werknemers verbinding maken met innerlijke rust. Dit geeft de energie die nodig is om de dag helder te starten of rustig af te sluiten.

Tijdens de Werkrust-sessies krijgen de werknemers praktische tools mee om hun energie gedurende hun thuiswerk-dag te behouden.


Radicale Rust-events met Jurko

In samenwerking met Jurko van Veenendaal organiseer ik Radicale Rust-events. Iedere maand nemen wij jou door middel van zang, meditatie en verschillende soorten yoga mee op een reis door lichaam, ziel en geest. De Radicale Rust ervaring vindt plaats in het prachtige Reght Huys in Westzaan of buiten op lokatie. Altijd met een culinaire aanvulling in de vorm van een high-tea, lunch of high-wine. Tijdens de events krijg je de kans om op te laden en te ontdekken wat de kracht van rust jou te bieden heeft.


'Find your way' - 1 op 1 yogatraject op maat

Iedereen heeft zijn unieke weg in het leven. Je hebt behoefte aan meer energie of juist aan meer rust. Soms brengt het leven je uitdagingen waardoor dat lastig te bereiken lijkt. Je staat als het ware op een kruispunt.

Tijdens 5 'Find your Way' sessies creƫer ik een yoga-traject op maat gebaseerd op jouw persoonlijke vragen en uitdagingen om jouw positie te bepalen en jouw weg te (her)vinden.

Tijdens een uitgebreide intake bespreken we jouw specifieke doelen.

Gedurende deze sessies werk ik met een breed scala aan Oosterse ontspanningstechnieken, meditatie, yoga en andere elementen zoals mind-walks en natuurcoaching.

Na vijf sessies evalueren we uitgebreid wat dit voor jou en jouw pad betekend heeft.