namastien@gmail.com

Yoga met NamastienWie ben ik?

 

' Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.'

Bijna zeventien jaar geleden ontdekte ik dat ik mijn kracht en energie even kwijt was geraakt. Een drukke baan op Schiphol, opgroeiende kinderen en een druk sociaal leven resulteerden in een zwaar vermoeid en pijnlijk lijf.

Het 'moeten' in het leven had langzamerhand de overhand gekregen.

Tijdens een yogales voelde ik na een lange tijd weer hoe het was om me daadwerkelijk weer in mijn kracht te voelen. Yoga leerde mij weer te ont-moeten. Die ont-moeting met yoga was het begin van een nieuwe 'way of life' voor mij.

In mij ontstond stap voor stap de diepe wens om de transformerende kracht en verbindende kracht van yoga te gaan delen.

In de 4-jarige Raja opleiding van Annemiek Latour raakte ik gefascineerd door hoe je yoga kunt toepassen in het dagelijkse leven. Verbinding, innerlijke kracht en echt jezelf zijn breng je voornamelijk in de praktijk naast de yogamat. Tijdens mijn vinyasa-opleiding bij Yoga Minds maakte ik kennis met de meer actievere yoga en de kracht die dat kan bieden.

Inmiddels ben ik gecertificeerd holistisch ademcoach en heb deze opleiding gevolgd bij Heleen Ytsma bij Hereleva in Bussum. Hier kwam alles nog meer samen voor mij. Onze adem, deze prachtige tool die we altijd bij ons hebben kan ons zoveel geven, maar ook tegenhouden! Hier heb ik geleerd dat je adem je geeft wat jij nodig hebt. Door middel van de verbonden ademhaling (1 van de technieken die ik gebruik tijdens mijn ademsessies) krijg je ruimte in je lijf en kun je trauma's loslaten waarvan je niet wist dat je ze al die tijd bij je droeg. Dus in plaats van er eindeloos over te praten, laat je je lijf spreken. Door drukpunten te gebruiken komen emoties los en zul je meer voor jezelf kiezen. Ervaar dit zelfinzicht en voel je bevrijd!

Uiteindelijk gaat het om balans. Yin en Yang. Om vanuit contact met jezelf ook echt vol in de wereld te kunnen staan. Het is mijn passie om mensen opnieuw te verbinden met die balans. Of het nu is tijdens een korte hoofdmassage, het geven van Reiki aan mijn leerlingen, tijdens het ademen of het kopje thee na de les; ik geniet ervan als de energie van mijn leerlingen weer vol gaat stromen. Ik wil jou laten voelen wat yoga, bewust ademen en meditatie kunnen betekenen!

Graag nodig ik je uit bij mij op de mat. Wees welkom in mijn lessen en events in de mooie yogastudio I AM YOGA in Krommenie.