namastien@gmail.com

Tja die rust..willen we dit niet allemaal? Maar..niet teveel hoor!

29-06-2021

Lees meer

Jeetje zeg, eindelijk weer de deuren open! Live lessen...wat een tijd geleden! Het is helemaal gek...maar zo ontzettend fijn. Weer live mensen te zien en sommigen misschien zelfs te knuffelen, diep in de ogen te kijken en verbinding te voelen.....weer op de yogamat..bij mij! Ik kan niet wachten! Dinsdagavond 25 mei beginnen we weer. Online én live. Beide werelden verbinden.

Langzaam zie je de wereld weer openen, terassen worden weer bezocht...mensen weer wat dichter bij elkaar...letterlijk. Meer vebinding. Dat willen we toch allemaal...En uiteindelijk brengt dit alles ieder van ons wel iets moois. Wat heeft deze periode jou gebracht? Eerst meer naar binnen, nu weer naar buiten. Hoe voelt dat? Vind je het misschien ook lastig omdat je het stiekem wel fijn vond dat je wat minder geleefd werd? Hou dit dan vast. Jij hebt je eigen regie in handen. Leer van deze tijd. Zie het als iets positiefs. Ook al was het soms zwaar. En snapte je veel niet.

Openheid...ben jij eigenlijk open en eerlijk tegen jezelf? Echt eerlijk? Onderzoek dit bij jezelf..door de stilte op te zoeken. Thuis of bij mij op de mat, naar binnen te keren en daardoor ook weer krachtiger en sterkter naar buiten. En jij vindt jouw waarheid....want die zit in jouzelf. Hoe mooi is dat. Het leven is mooi. Het leven is wat jij ervan maakt. Als je het maar ziet. Tot hopelijk snel! Liefs

24-05-2021

Lees meer

Lancering website

Jeetje wat spannend dit. Ik heb nog nooit een website gehad of gelanceerd. Hoe moet dat eigenlijk? Het voelt als een première...een nieuw begin. Een geboorte. Terwijl ik al langer lesgeef met veel plezier. En wat als mensen de website niet leuk of overzichtelijk of mooi etc vinden? Wat dan? Zullen ze dan wegblijven? Nou, ik sta open voor tips. Let me know. En dan nog. Alsof dit nooit meer kan worden aangepast. Terwijl het al goed is. Ik dacht dat ik niet alles perfect wilde doen. Maar wel dus. En Shirley, mijn ongelooflijke steun en toeverlaat en de maker van deze website is ook van de details en perfectie. Maar wat is perfect? Dat is voor iedereen iets anders. Dus de kracht van de imperfectie is ook uiteindelijk perfect. Mijn lieve schoonzus zegt: spannend, ik zeg doodeng. Waarom vraagt ze... Juist trots zijn...zegt ze. En zo is het.

Grote dank gaat uit naar Shirley Wegman die ondanks haar drukke leven en studie dit tussendoor toch maar even heeft geflikt. En dat was niet altijd makkelijk met zo'n impulsief tiep als ik. En ter plekke het meeste bedenk en dan weer naar de andere kant fladder, en zij die dan toch maar rustig blijft en voorzichtig oppert, weet je zeker dat dit overzichtelijk is? En ik dan bedenk, Shir je hebt zooo gelijk! Zij leert hiervan. Ik ook. En ik dank Jurko voor zijn lieve kritische steun en tekst en op precies de juiste momenten er te zijn.....

Ik denk even aan Pipi...''Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!''

En zo is het.

Shirley enorm bedankt!!! Je bent een ongelooflijke topper.

01-04-2021

Lees meer

Thema yoga

Elke week werk ik met een thema. Ik krijg inspiratie door even rustig te gaan zitten, mediteren of juist te gaan wandelen. De thema's hebben ook betrekking op mijn persoonlijke leven. Meer en meer vertrouw ik op mijn intuïtie. En ik ga dan schrijven. Ik schrijf ze op en kijk dan wat er binnenkomt. Soms een quote betrekking hebbend op het bewuste thema. Zo heb ik al een heel bijbeltje volgeschreven. Heel waardevol. Eentje wil ik even uitlichten.

Het thema ''Ont-moeten" ...wat MOET jij van jezelf? Het lijkt een normaal woord en het lijkt alsof er weinig tijd overblijft om rustig stil te staan bij wat er echt belangrijk is. Misschien is mogen een beter, zachter woord. "Ik mag vanavond koken". Bovendien kun je door mensen te ontmoeten positieve energie krijgen en geinspireerd raken, ideeën krijgen. Ont-moeten is de strijd in jezelf bëeindigen, niet meer moeten. Spontaan voelen op het moment wat je WILT in plaats van MOET.

Ik hoop op deze manier mensen bewuster te laten worden van de dingen die spelen in het leven, hun persoonlijke leven. En om in verbinding te komen met jezelf ook geregeld naar binnen moet gaan en onderzoeken.


05-02-2021

Lees meer